Тъпото копеле ще затрие България – окончателно

OLYMPUS DIGITAL CAMERAОгнян Минчев във Фейсбук

Има един персонаж, който е с най-големи шансове да затрие окончателно България и българите. Това е ТЪПОТО КОПЕЛЕ.

Това същество е готово да върви срещу всякаква логика, срещу всякакъв интерес и здрав разум, само и само да обслужи ината си, омразата си и да си направи кефа, като развали работата на някой друг – „айде да видим, няма пък…“

Съгласен съм, че борбата с рока е стар приоритет на партията, която представлява др. С. Но това беше отдавна и едва ли е останала много партийна злост срещу „западното влияние“ на рок-енд-рола извън групички на немощни старци – активисти.

Инатът на др. С. надхвърля ортодоксалния патос на Партията-майка срещу рокаджийската идеологическа диверсия. Инатът е по-дълбок, по-интимен, по-всеобхватен – това е инатът на ТЪПОТО КОПЕЛЕ, което ще си избоде окото, само за да се смеят на свекърва й, че има кьорава снаха.

Колко хора идват на каварненския рок-фест?

Колко печелят от тях хотели, ресторанти, обикновени кебапчии и продавачи на лимонада?

Защо на тези хора трябва да се покаже среден пръст? Айде, на западните рокаджии и на техните български фенове – може да се прави напук, „заслужават си го“. Ама защо и на собствените съграждани?

Всички знаят отговора – др. С. мрази Цонко Цонев. По една простичка и очевидна причина – Цонко направи за Каварна много. Др. С. търка дамаската на кметския стол веднага след него.

И разликата се вижда – уви! Какво може да се направи? Ами, барем да се забрани рок-фестът… Ама-ха, ще видят те какво значи власт, не ли?

Бел. ред. – постът на политолога Огнян Минчев е по повод новината, че „Каварна рок фест“ няма да се провежда след 11 г. съществуване.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s