Нашизоидните рашизоиди командват и вече канят Путин като домакини

Скромните ми усилия до допринеса за националното освобождение на България от постколониализма на съветските ни владетели ми донесе (не)очаквано голям успех в личен план: вече не ме канят на телевизионни диспути с рашизоиди и така ми е спестен позорът да споря с тях в качеството си на “екстремист” спрямо “нормалните”.

За съжаление обаче успешният ми бойкот чрез отказ от легитимирането на рашизоидите като нормални, равностойни, адекватни и прочее носители на “другата гледна точка” субекти в публичното разпространяване на лъжи няма как да се превърне в колективна позиция, докато антибългарската дейност на рашизоидите не бъде поставена извън закона.

В България рашизоидността е възприета за нормалноТО състояние на духа (и тялото, закичвано с кича на модерните рашизоидни знаци, като т.н. гергиевска летичка). Чуждопоклоничеството е на пиедестал. Без рашизоиди, а често и без преобладаващото им числено превъзходство (например в дискусиите но БНТ в “Референдум”), не минава нито едно предаване на историческа тема, засягаща по някакъв начин интересите на Москва. В  каналите с голяма аудитория това е правило.

Целта да се приучи аудиторията да възприема рашизоидността за нормалност, като систематично бива облъчвана с  физиономиите и с онова, което бълват устата им, е практически постигната. Но ако питате началниците от Кремъл, те сигурно ще кажат, че може и повече да бъде направено. И ето, че вече се случва “нещо повече”.

Опитвам се да спазя правилото си и да не влизам дори в задочен спор с носителите на рашизоидността у нас, като Светлана Шаренова. Но днешната телевизионно нахалство, демонстрирано от носителката на московска награда, връчена й лично в Кремъл от премиера Медведев (на стойност 1 милион рубли) за заслуги в проруската пропаганда у нас, не ми оставя друг шанс, освен да реагирам поне конспективно. Защото наградената не само обяви, че ни се полага Путин да ни е патрон на националия празник 3 март следващата година, но изгърмя патрона на самопризнанието, че руският президент вече бил поканен от “няколко неправителствени организации”, сред които и БПЦ.

Извинявайте (другари и другарки) управляващи, но Шаренкова днес ви показа кой “кара влака” в България – ако случайно не знаете. Защото видната персона от редиците на руската пета колона съобщи, че Путин може да се разпорежда тук без  значение какво мислят за това т.н. български власти. Да припомня ли как предшествениците на Путин, съветските самодържци, си уреждаха подобни “покани” и с какво завършваха те?

Съветските “интернационалисти”, барабар с българските им слуги, бяха “поканени” да спасяват социализма в Чехословакия през 1968 г., а преди това по същия скалъпен сценарий с участието на местни марионетки през 1939 г. бомбардираха Финландия и я налазиха с огромна “освободителна” армия (громена унзително месеци наред от малкия, но героичен финландски народ, превърнал се в едно голямо опълчение срещу пълчищата нащественици).

Тази форма на самопоканване за покоряване на непокорни съседи е използвана от съветските агресори многократно и другаде – например в Афганистан през 1979 г., където “поканата” струваше живота на милиони избити от съветските “гости” афганистанци.

Сега Шаренкова, която продължава да повтаря лъжата на руския посланик в София Макаров, че Путин не бил посещавал България от 10 години (макар да беше тук в качеството си на премиер през 2012 г.), кани Путин в духа споментите по-горе традиции.

Друга гледна точка?

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s