Само в България: В Рим прави като римляните

RIFORMAПремиерът Бойко Борисов коментира в интервю за родна телевизия, че и той като Лозан Панов се чувства застрашен, но “като искаш да си в гората и да ловуваш мечки, трябва да не те е страх от тях”.

Премиерът призова председателя на ВКС да каже от кого се чувства застрашен.

“Кое е важно – че някой е развил болтовете на Лозан Панов ли?”, избухна в студиото на Нова телевизия премиерът Бойко Борисов, попитан за случилото се с автомобила на председателя на ВКС Лозан Панов.

Той обясни, че е имало много подобни случаи с коли на НСО, включително и с неговата. Шофьорите на ръка завивали болтовете на 8-9-годишните тойоти и мерцедеси на службата и всеки ден се подписвали дали лично са ги проверили.

“Съдебната реформа не означава болтовете на председателя на ВКС. Най-голямата му грешка, е че критикува политическия живот, вместо да си гледа делата в съда”, коментира още той.

По отношение на приключилия пряк избор на съдии за членове на Висшия съдебен съвет Бойко Борисов каза, че в момента берем плодовете на “една изключителна реформа”, направена от предишния парламент.

Той каза още, че скоро очаква да пристигнат бронираните лади, но не стана ясно дали те ще заменят сегашните автомобили на НСО.

Advertisements

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out /  Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Промяна )

w

Connecting to %s