ЕС няма нужда от тарикати, които крадат собствената си държава!

zx620y348_2779325Александър Йорданов за Фактор

При комунизма България не бе член на Европейския съюз. И фалира. Тотално фалира. Опитаха се комунистите, вече при демокрацията, отново да я карат без Европейски съюз – фалирахме два пъти: при Луканов и при Виденов. Накрая влязохме в Европейския съюз и няма фалит. Напротив. Милиарди евро, като бежанци същи,

нахлуха в България

Изпратиха ги данъкоплатците на останалите европейски държави. Така разделиха залъка си с нас. Ние си повярвахме, че ни се полага. Защото сме много „убави“. И устата ни зейна за още, че и Брюксел взехме да плюем. Акъл да даваме за „скоростите“ на Съюза. Цялата Мара втасала от „скорости“ започнала да разбира.

Имало било в Брюксел „чиновници“ ? Ами нали, ако ги нямаше тия чиновници, нашите далавераджии щяха да крадат 100%. Сега, няма как, искат или не, се съобразяват с чиновниците в Брюксел и крадат 10-40%. И все нещо наистина остава за България.

Затова и промяната у нас е видима. Днешна България е в пъти, в много пъти по-оправена, по-добра и

по-авторитетна държава от оная, слугинската, червена България

Да не бъдем черногледи. Безсмислено е да се спори дали животът ни щеше да бъде по-добър, ако не бяхме влезли в ЕС и НАТО, а се бяхме събрали с Русия, Беларус, Казахстан и Киргизстан в техния Евразийски съюз. Или като македонците и сърбите – да висим в безтегловно положение: нито европейци с европейците, нито русоазиатци с русоазиатците.

Само идиот може да твърди, че с Русия щеше да ни бъде по-добре. Затова е необходима поне малко скромност. Гражданите на ЕС ни приеха и вече 11 години отделят от залъка си за нас. Близо 2 милиона нашенци в натовски и европейски държави си изкарват прехраната.

Да не говорим, че най-напред като българи там се представиха нашите мургави братя „ромите“, та да покажат как се проси и краде.Приеха ни натовците и европейците след като десетилетия наред сме ги хулили като „врагове“, тъпите наши комунисти плашеха и децата и бабичките с „американските империалисти“.

Затова и на нашето безмислено дрънкане и мрънкане му викат

нахалство

И как да не е такова? Нима първо не трябва да се отучим да крадем и лъжем собствената си държава и тогава да се перчим, и да даваме акъл за оправия на другите държави. Нещо умно в българския парламент да кажат родните депутати, а сетне да редят „пасианси“ за Европейския съюз.

С нищо не сме доказали досега, че ние, българите, сме по-честни към своята държава, отколкото са към своите държави западноевропейците, американците и канадците, например. Те и затова техните държави са по-успели от нас. Явно в тях по-малко се лъже и краде, защото за народа повече остава.

Затова и ще го кажа директно това, което мисля: Европейският съюз няма нужда да му  дават акъл тарикати и мошеници, които лъжат и крадат собствената си държава!

Advertisements

One thought on “ЕС няма нужда от тарикати, които крадат собствената си държава!

  1. „Затова и ще го кажа директно това, което мисля: Европейският съюз няма нужда да му дават акъл тарикати и мошеници, които лъжат и крадат собствената си държава!“
    Толкова ясно и телеграфно казано, че няма нужда от коментар. Цяла България го знае и мисли, но какво от това?

    Like

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Промяна )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Промяна )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Промяна )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Промяна )

Connecting to %s