Патриоти, ама руски…

IMG_20170701_092350-300x225Георги Георгиев, Фейсбук

По време на Втората световна война, касапница, започната от Германия и СССР като съюзници още през септември 1939 г. управляващите на България и царя успяват да запазят България.

Нещо повече – по настояване на СССР България и Румъния се присъединяват към Тристранния пакт, а местните комунисти, по заповед на Кремъл агитират за това присъединяване.

Но…

Нито един български войник не е пратен на фронта.

България е запазена от касапницата.

Нещо повече – България е единствената държава в Европа, която се опълчва на Хитлер и не предава своите граждани от еврейски произход в концлагерите на смъртта.

Единствената.

Малцина знаят и факта, че безумните и безмислени бомбардировки на съюзниците над цивилни цели, включително жилищни сгради в София, са извършвани по молба и настояване на Сталин.

За цялата война от 1939 г. до септември 1944 г. България не дава нито една бойна жертва на фронта.

До този момент членовете на БКП са само 6000 човека.

После идват руснаците.

Само за 3 месеца са избити без съд и присъда над 30 000 българи.

За сравнение – по време на Априлското въстание и последвалите безчинства на башибозук и черкези са убити общо 20 български свещеници.

Само за 3 месеца след нахлуването на Червената армия през 1944 г. са убити и хвърлени в затворите и концлагерите над 2000 български свещеници.

Едва през 1945 г. руската, т.нар. православна църква отменя схизмата против Българската църква, обявена още през 1872 г.

400 000 българи са пратени на фронта като пушечно месо. Още 30 000 жертви.

Следва Кървавият Божик (Коледа по стар стил) на 6 януари 1945 г., когато само за няколко седмици са избити над 20 000 българи в Пиринска и Вардарска Македония, защото не искат да се откажат от българското си име и род. Над 100 000 са хвърлени в титовите затвори и концлагери и над 300 000 са депортирани.

И всичко това – по заповед на Москва.

В България остава за 3 години руски окупационен корпус, чиято издръжка е ПО-ГОЛЯМА ОТ БЮДЖЕТА НА ДЪРЖАВАТА НИ.

Разкостени и изнесени в СССР са над 100 завода като военна плячка.

До 1944 г. България има ТРИ САМОЛЕТОСТРОИТЕЛНИ ЗАВОДА !!!

Къде са сега?!

Руснаците изземат и целия държавен резерв от тютюн – 25 милиона кг. и го продават на американците по международни цени. Държавния резерв от 5 000 кг. розово масло (по-скъпо от златото), лавандулово масло – също.

Руснаците изземат и целия държавен резерв от тютюн – 25 милиона кг. и го продават на американците по международни цени. Държавния резерв от 5 000 кг. розово масло (по-скъпо от златото), лавандулово масло – също.

България е тотално опоскана.

Срещу опозицията са спретнати процеси и всеки неудобен на Кремъл е осъден на смърт и разстрелян, включително и видни комунисти като Трайчо Костов.

И всичко това – защото България не е пратила и един войник на фронта, защото е спасила гражданите и войниците си от сигурна смърт.

Нещо повече – тя е станала съюзник на Хитлер по настояване на СССР.

Днес има безродни уроди, които честват това като „победа.“

„Победа“, която докара „Дружба“.

„Дружба“, която приключи през 1989 г. и България осъмна като най-бедната държава в Европа, с най-ниски пенсии и заплати и снай-голям демографски срив.

През целия период на „дружбата“, България беше задължена да предава на СССР селскостопанската си продукция ПОД СЕБЕСТОЙНОСТ.

През целия този период България беше задължена да изкупува всевъзможни руски боклуци и остаряла техника и въоръжение.

Срещу долари.

През целя този период България изкупува руския петрол по цени над международните.

За сравнение – през 60 -те години цената на петрола е 18 долара. България го изкупува и плаща на Кремъл на цена от 25 долара.

До 1959 г. в хазната ни остава и цент. На СССР е предаден целия златен резерв на БНБ – 32 тона злато.

През 1969 г. следва нов фалит.

През 80-те години се стига и до режим на тока, остър дефицит на горива, купони.

Това някои безродни уроди наричат „победа“.

Лесно може да се види разликата между държава, в която не е стъпвал руски ботуш и държава като България.

През 1939 г. съседна Гърция е на нивото на България, като икономика и доходи.

Днес пенсиите в Гърция са 5 пъти по-високи.

Такива бяха и преди 30 години.

Ето тези 5 пъти са в Русия.

И трудно ще ги възстановим, защото окупаторът трайно се засели. Днес над 30% от икономиката ни е директно в руски ръце, като само през Лукойл и Газпром за Русия заминават над 15 милиарда лева всяка година.

И то – плащани за най-скъпия руски газ и горива с най-голяма надценка в Европа.
Руска собстевност са телекоми – БТК,о Виваком, Мобилтел, ТЕЦ-ове, Булгартабак, търговски вериги, хотели и хотелски вериги, стотици апарткомплекси.

Практически половината ни Черноморие вече е бетонирано от тях.

Цялата ни комунистическа олигархия и новобогаташи дължат властта и парите си на господарите си в Кремъл и неслучайно им целуват гъза.

Практически днес в парламента имаме 240 руски проститутки, които обслужват експанцията на руския империализъм, картелите и монополите.

През март тази година ЕК обяви, че Газпром, заплашен от глоба заради монополно поведение, е предложил на България преговори за ПОНИЖАВАНЕ на цената на руския газ.

Вместо това я повишиха.

С 30%.

Премиерът Борисов се прави на бит п…….., а ние само се чудим дали е служител на Лукойл и Газпром или е дистрибутор ?!

Мълчат и т.нар. патриоти, които са във властта с министерски и вицепремиерски постове, но продължават да охраняват с държавни пари и НСО лицата Пеевски и Ахмед Доган.

Дори не се интересуват откъде са милионите на Доган за новият му сарай върху терен на Лукойл.

Патриоти, бе.

Ама руски.

Продължава законовият и административният хаос, докато фирми като Лукойл, Росатом, Газпром са недосегаеми от закона, отчитат милиарди приходи и не плащат и 1 стотинка данък.

Всичко това безродните русофилски уроди наричат „победа“.

Докато хиляди българи продължават да напускат Родината…

2 thoughts on “Патриоти, ама руски…

  1. На 26 август 1944 г. правителството на Багрянов обяви излизането на България от договора с хитлеристите и неутралитета на България спрямо Англия и Америка. Багрянов подържаше редовни мирни връзки с СССР и договаряше отношението към българските комунисти, и беше разформировал воените, които гонеха съветските наемници, На 2 септември 1944 г. правителството на Муравиев обяви положение на война с хитлеристите. Българската армия се би девет месеца наред с съюзните армии докато се съедини с англичани и американци в Клагенфурт в Австрия. Да сте видяли паметници за тези единствени жертви в войната или благодарствени думи от Москва за спасените съветски войници. Напротив нашите „патриоти“ мълчат за това, а хвалят паметниците на руските войници, които нито са се били в или за България. И за „псевдо борците“ и войниците окупатотури паметници колкото щеш. Отдавна минала история, но фалшивите паметници и лъжите около тях ни се навират всеки ден в очите. А истината и незнайните български гробове и до днес са скрити покрити. Историците „нямат“ документи, само някои писатели го описват като литературни факти.

    Харесвам

Вашият коментар