29 години Пета колона

alyosha1_cr

«АКО РУСКАТА ДИПЛОМАЦИЯ, АКО ЧИНОВНИЧЕСКА РУСИЯ ДА НЕ ПЛАЩАШЕ БОГАТО-БОГАТО И НЕ ПОДДЪРЖАШЕ ВСИЧКИТЕ ВАГАБОНТИ И ПРЕДАТЕЛИ В БЪЛГАРИЯ, ТО СЕЛОТО БИ БИЛО МИРНО.» (СТЕФАН СТАМБОЛОВ)

Николай Флоров

Петата колона – това са наследниците на партизанския тероризъм, ченгетата на Държавна сигурност и децата им, 500-те хиляди руснаци, собственици на жилища и вили, а сега с претенции и за земя, «почивната база» край Камчия, руския посланик, русофилските организации, Българската Православна Църква и БСП.

Целта беше проста: да се държи страната на каишка  и да й се пуска въздух само толкова, колкото да не умре, да се изгонят младите поколения да си търсят хляба далеч от България, докато един ден сама падне като гнила круша в лапите им – пак там, в Евразия, или по-точно в Азия. И това в страна, от която идва самото име на континента!

29 ГОДИНИ  «НАРОДНА» ВЛАСТ

Ако започнем да броим само тия 29 години от 1944, ще стигнем до 1973. За това време те завлякоха правителството в Москва – просто така, за унижение по сталински. Завлякоха и държавния архив, който още е там. Изпозастреляха министри и зам-министри, и цялата макар и жалка шепа водещи люде на малка България, като им лепнаха етикети «германофили», «търговци-спекуланти», «реакционери», «фашисти» и просто «врагове на народа».

След това натикаха всички, които не им харесваха, в затвори и концлагери. Унищожиха парламентарната демокрация и сложиха край на партиите – тяхната партия единствена знаеше най-добре какво да се прави («ЕСТЬ ТАКАЯ ПАРТИЯ!» – ЛЕНИН). Натикаха земеделците във феодални средновековни руски поместия, наречени ТКЗС. Затвориха цялото население като кокошки в курник да го пазят от злото на капиталистическите лисици.

И управляваха като китайски мандарини.

Навсякъде, където управляваше ТАКАЯ ПАРТИЯ, за 29 години стана следното:

Стачки и въстания в Източна Германия,

Размирици в Полша,

Тито, любимецът на Сталин, загърби Москва и едва не вкара България във война,

Въстание в 1956 в Унгария,

Берлинска криза, изправила света пред световна война,

Кубинска криза, изправила света пред световна война,

Чехословашката пролет в 1968,

И безчислени така наречени «анти-колониални» и «анти-империалистически» войни, по целия свят, до една  инжектирани със златните рубли на КГБ: Алжир, Конго, Мозамбик, Танзания, Гватемала, Колумбия, Куба, Египет, Сирия, Кюрдистан, Индонезия, Йемен, Виетнам…

С компютърния чип световната пролетарска революция свърши. На американския президент Рейгън му трябваше само да прекрати полетите на Аерофлот до Америка и КГБ издъхна.

ВТОРОТО  ПРИШЕСТВИЕ  НА СТЕФАН СТАМБОЛОВ

Какво по-голямо издевателство с най-големия български държавник, отколкото едно комунистическо ченге, сталински  интернационалист и циник като Георги (Гоце) Първанов, да раздава ордена „Стефан Стамболов“?

И тогава, и сега въпросът е същия: може ли да си русофил и да си патриот? Или още по-ясно казано: може ли да си патриот и да не си русофоб?

Патриот е непозната дума в комунистическия речник – за комунисти и социалисти тя е остатък от буржоазното минало. Патриот-комунист няма. Такива няма и в Българската Православна Църква.

«Ние – пише в дневника си Стефан Стамболов – отидохме на голямо тържество по повод на юбилея в памет на братя Миладинови, дето калугерите и поповете 10-15 пътя повтаряха и слoвославяха името на руския император. Това нещо като че ли нарочно се правеше от Климента и братята му. Страшно ми докривя и пот ме избиваше при всяко споменувание на името на императора (Александър Трети, българофоб – автора), когото величаят с титлата «Благодетел» и «Покровител». Като го гледах тоя безобразник, идеше ми да отида и да му извадя гръцмуля. Ние се бориме за нашата независимост и употребяваме хиляди хитрини, за да се спасиме от ноктите на бясната бяла мечка, а те, предателите-чернокапци, ходят да я словославят и да показват на света че ние сме готови да ближеме лапата, която са е замахнала да ни пребие… Аз и Муткуров си обърнахме гърба към тоя предател и не поискахме не само да вземеме нафора, но още и да видиме неговото подпухнало от пиянство и разврат лице…»

По време на изборите за европейския парламент «негово преосвещенство» полковник-патриарх Кирил беше в Москва, където е и гласувал, и хортувал с «негово светейшество» генерал-патриарх Кирил. Там му е хвърлен пъпът. Той беше и в руското посолство, за да почете деня на руската федерация.

Как мислите щеше да се усети Стамболов и с какви думи щеше да ни го опише: предател, безобразник или патентован подлец?

Идва времето за второ пришествие на Стефан Стамболов, но преди това трябва да дойде още едно българско възраждане, което да го роди.

 

Реклами

One thought on “29 години Пета колона

  1. …“ На американския президент Рейгън му трябваше само да прекрати полетите на Аерофлот до Америка и КГБ издъхна.“
    …“По време на изборите за европейския парламент «негово преосвещенство» полковник-патриарх Кирил беше в Москва, където е и гласувал, и хортувал с «негово светейшество» генерал-патриарх Кирил. Там му е хвърлен пъпът. Той беше и в руското посолство, за да почете деня на руската федерация.“
    ПО-ГОЛЕМИ ПЕДЕРАСИ И ГЪЗОЛИЗЦИ ОТ ТЕА ШИБАЩИ СЕ ПОПОВЕ НЯМА , БИХ ГИ МЯТКАЛ ЕДИН ПО ЕДИН – НА КЛАДАТА – КАКТО СА ПРАВЕЛИ ЙЕЗУИТИТЕ , С ТАКИВА !!
    …-А Българско възраждане няма да има, поне…тоА Век, като гледам Падението….!!!

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google+ photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google+. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s