Ляв консерватизъм и други умни глупости

В Португалия предстои конгрес на парламентарно представената европейска левица, но нашата парламентарна “лъвица” Нинова заяви, че ще го бойкотира. Праща на свое място другарка Деница, която Бойко Борисов си беше харесал да откопчи за свой министър от ноктите на парламентарно представената “лъвица”.

При подялбата надделя Нинова и Деница остана в прайда с лявата ориентация в рамките на разделението на труда в традиционната агитация на част от електоралната популация.

Каквато е левицата, такава е и “лъвицата” ни. Трудно можеш да я отличиш от останалите хищници в парламентарната джунгла. Така са се слели в борбата за една и съща електорална плячка, че в пушилката от боричкането им  не се вижда кой кой е. Леви, десни, партиоти, аркадаши, наши, ваши, мъж, жена…Няма значение. 

Важното е да се борят срещу половата заплаха, която им се привижда като толкова страшна, че чак са готови да се разведат с европейското си семейство в пристъп на посткомунистически консерватизъм от евразийски щам – но не точно истанбулски.

Сега се снишават срещу тази заплаха, задаваща се и на хоризонта в Лисабон, където българските другарки и другари няма да подкрепят европейските си посестрими по въпроса за защитата на жените от домашно насилие, понеже в съответната конвенция имало скрита опасност да се заличат разликите между половете.

Както вече отбелязах по-горе, в настоящия български парламент са заличени какви ли не разлики, а другарките и другарите от БСП се безпокоят за чуждите мъже и жени да не им се случи заличаване и да не им закърнеят първичните полови белези.

Ляв консерватизъм – нещо като хищно вегетарианство, космата плешивост или умна глупост!

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s