Проклятието на Хоркина – от Русия с омраза

Ако някой от вас, уважаеми български читатели, се чуди защо страдаме от китайската пандемия, определена услужливо от Световната здравна организация с измисленото с цел да не се дразни Пекин с безадресното название COVID 19, то от Русия дойде обяснение в типичен шовинистичен стил.

Двукратната руска олимпийска шампионка по художествена гимнастика Светлана Хоркина определи отменянето на олимпиадата в Токио с една година като Божие наказание (за всички, но не и за Русия, за която това решение е заслужено възмездие) заради наказаната да не участва в насроченото за 2020  година спортното събитие Русия, чиито състезатели в различни дисциплини бяха уличени с доказателства в злоупотреба с допинг. https://www.pressball.by/news/other/303603

Злорадството на Хоркина, известна с пламенната си племенна пристрастност към най-мракобесните вътрешни и външнополитически акции на Кремъл, датира от часовете преди днес в Москва най-после да признаят, че и Русия има сериозен проблем с болестта . “Милата” не е могла да знае, че нейният кумир Путин ще отмени референдума за промяната в конституцията на руската Федерация в полза на възможността той да си осигури пожизнено управление. Така, както отмениха малко по-рано и олимпиадата в Япония.

Бич за кого е тази отмяна на референдума на Путин? Хоркина едва ли може да отговори на толкова сложен за нейния простоват мозък въпрос.

Злорадството на увреденото мислене на бившата шампионка е разобличително за дълбочината на пораженията, които фанатизмът може да породи. 

Да, Хоркина не е официален говорител на Кремъл, но е представителна за това в какво може да се превърне един на вид нормален човек под въздействието на шовинистичната пропагандна отрова. В случая тя дава разсейки не само срещу омразния на всеки руски шовинист Запад, но и срещу онези близо 100 страни и техните народи, поразени от китайския грип. Включително и България.

Русофилите у нас вече могат да се поздравят с “просветителството”, дошло като за тях от Москва. То не прави разлика между русофил и нормален човек – всички хора по света (и у нас) заслужават да бъдат наказани с пандемията заради унижената Русия, както ехидничи Хоркина. 

И понеже нищо руско не е чуждо на нашенците с руско самосъзнание, да им е честито проклятието на Хоркина. То доказва, че Ленин не е единственият русофоб (а той наистина се е боял от руснаците, имал е фобия от тях и е направил възможното да намали броя им с няколко милиона поне в рамките на живота му), за когото смъртта на стотина милиона руснаци си струва, ако това ще доведе до триумф на комунизма. 

Пандемичното мислене на тези болни от човекомразие екземпляри допуска не само руснаците да мрат, но и всички останали нации да бъдат затрити като Божие наказание заради наказаната от Международния олимпийски комитет Русия. 

В български по форма, но проруски по съдържание сайтове, не се осмелиха да осъдят присъдата на ва извержение на Хоркина никак не е странно, а е типично и логично за промитите с новичока на мизантропията московски мозъци. 

Тон даде самият Путин, когато заяви, че без Русия  (ако тя се разпадне по примера на СССР) няма смисъл от съществуването на планетата. Казано от владетеля на огромен арсенал от ядрени и други оръжия за масово поразяване, това звучи поразяващо цинично. Но в очите на поразените от русофилщина нашенци е мехлем за техните заразени от малоценност комплексирани души.

НА СНИМКАТА: Светлана Хоркина, цялата в скъпи кожи, които и днес символизират руското схващане за впечатляващ лукс.

One thought on “Проклятието на Хоркина – от Русия с омраза

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s