Украйна с всичките си петдесет милиона души стана враг за един миг

Николай Флоров

Забележителен ще си остане воят, който българските комунисти надигнаха като вълци срещу Украйна когато Путин заграби Крим. 

Всичко, което стана на киевския Мегдан (Майдан), сякаш нямаше никакво значение – нито протестите, нито хората, нито убийствата. Изведнъж като по даден знак българските комунисти обявиха всички украинци за фашисти, бандеровци, агенти на ЦРУ и русофоби.

Като казвам българския комунист имам предвид целия спектър от привидно различни комунистически разцветки. Те намразиха Украйна още от първия й ден като отделна от Русия държава. Те знаят да мразят. Те са добри на това – да мразят. Това е идеологическата им природа – природа на омразници. За тях омразата е положително качество – най-положителното от всички. 

До този момент Украйна беше братска страна, «славянски народ», «кръв от кръвта и плът от плътта» на Русия, «золотая Украина». Нито един от тия български комунисти не отчете фактите за украинското вековно желание  за независимост. Нито един от тях не знаеше (искам да кажа беше напълно игнорантен) за терора на Ленин, Троцки и Сталин върху украинското селячество и за милионите, забегнали в Америка, Австралия и Канада и през царизма, и през болшевизма. Не знаеха или не искаха да знаят?

Нито един от тях не обръщаше внимание на доминираната от Москва украинска православна църква, на многобройните етнически групи, намерили място за живот на украинска земя. Те просто намразиха Украйна, защото Русия я намрази. Какво тъпоумие! Тъпоумие да, но не и необяснимо: те всички носят в себе си омразата на Маркс, Ленин и Сталин към всички, които не споделят идеите им, които не са пролетариат, които не са бедни или които са умни и образовани. Можете обаче да сте сто процента сигурни, че те не мразят своите новобогаташи.

За тях истината е тяхната истина и тя е неоспорима. Така цяла Украйна с всичките си петдесет милиона души стана враг за един миг. Това е портрета на българския комунист-социалист – слуга на Русия, неспособен да различи Русия от България и диктатора от демократа, верен само на силата и насилието.

Ето тази тъпотия е най-добрата причина за Украйна да гони своята независимост. Защото ако България беше географски на нейно място, това никога нямаше да стане.  

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Google photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Google. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s