Следват Молдова, Румъния и България

Diana Damianova

Путинските имперски планове са прости. Ограждане на Русия с васални колонии. Правителства тип Лукашенко, чиято единствената характеристика е бедност и липса на граждански свободи.

Това устройва Русия. И към това се стреми – със средствата на войната, ако другите методи не дадат резултат.

В плановете на Путин, Украйна би била една много „приятна“ васална колония, ръководена от посочен от него проруски диктатор. И както се казва, този мир ще бъде постигнат, дори ако трябва със средствата на войната.

Следват Молдова, Румъния и България.

Тези страни , системно пропивани от руска пропаганда, следва да образуват защитния вал на путинска Русия. За това е работено в продължение на десетилетия. Сега , във времето на войната, започва и реализацията на тези планове.

И докато в непокорни страни като Украйна това може да се случи единствено със средствата на войната, то в „братска“ България програмата е да се случи със средствата на „демокрацията“.

Първо – с мащабен икономически и политически натиск да се свали непроруското правителство на Петков. Защото мирният“ план не може да бъде реализиран при присъствието на тези харвардци.

Друго си беше борисов, подариш му кученце, занесеш му малко кеш за чекмеджето и един-два милиарда за банковия сейф в Ливан, пък той ти осигури пълна енергийна власт в проекто васалната държавица.

Сега, тези се съпротивляват. Затова бързо и веднага сваляне и издигане на нова власт чрез специална операция.

„Специалната операция“ предвижда „събуждане“ на отдавна заложени спящи „клетки“, които биват активирани сякаш в един ден от сякаш невидима сила.

И се събужда онзи ми ти реZидент Радев и започва упойно да рецитира руски опорки, за по-убедително от далечни испански земи. Внезапно се възбуждат и останалите спящи клетки – янев, румен петков, каракачанов /на последния му бе дадена трибуна за да „се изходи“, че в една война никога нямало напълно невинни/, дори милата вечна Мая.

На драгия избирател ще бъде дадена широка въZможност да избира – от раZвитие до въZход, през въZраждане.

Тези прекрасни путински креации ще бъдат разположени на сергията и ще бъдат предложени „демократично“ на българския избирател. „Демократично“, за да не се наложи със сила да бъдат въдворявани.

Под мъдрия поглед и ръководство на най-събудената спяща клетка – тази на руския реZидент.

За това към момента пречи единствено законно избраното правителство. И тръгват руски орки по руските телевизори и пророкуват и „свалят“ и клеймят и „прогнозират“.

Защото татко путин добре се е постарал и е „обезпечил“ петата колона в „братска“ България.

Пък, ако „мирният план“ не проработи, знаете как е.

Посрещане на братската освободителна армия с хляб и сол и сълзи в очите на благодарното българско население. И хорце…

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s