Радев и Борисов са единни в битката срещу губещата партия на изборите-много я(р)ко като комплимент за ПП

Иво Инджев

“Разбира се, че не се срещам РЕДОВНО (курсивът мой – ИИ) с Бойко Борисов. Това не е първата лъжа на г-н Василев”, твърди президентът Румен Радев в отговор на казаното от Асен Василев от ПП, че държавният ни глава се среща напоследък редовно с Бойко Борисов.

Съгласен съм с Радев. Приемам, че милиционерският и армейският генерал не си пият пиЯрската ракия. Не и видимо, не и буквално. В този смисъл Асен Василев не е прав, вероятно. Освен ако не (ме) опровергае с доказателства.

В същото време Румен Радев със сигурност си среща позициите с бившия си враг с милиционерските генералски лампази както никога досега.

Направо се прегръща с него на принципа на общия враг, който ги обединява. За тази цел изобщо не му се налага да си общува тайно и персонално с бившия треньор по карате на милиционерите от ерата на залязващия комунизъм. 

Комплимент е за ПП, че е пресечната точка на това обединение. Да те мразят едновременно и солидарно РУ и ББ си е руб…ладжийско ласкателсво. Сертификат е за качество. Дано ПП да докажат, че са го заслужили. 

Много е я(р)ко!

За съмняващите се кой кой е в тази координатна система припомням, че разривът между Радев и ПП изплува като руска подводна мина срещу Крим(иналната) по натовски стандарти обвинителна позиция на Василев срещу  Радев за Крим. Вицепремиерът от ПП я нарече на 27 април позорна.  

Това беше началото на (к)рая в техните отношения. Сега наблюдаваме края на съмненията, че разривът е бил истински. 

One thought on “Радев и Борисов са единни в битката срещу губещата партия на изборите-много я(р)ко като комплимент за ПП

  1. Инджев, разривът е заради двете лъжливи овчарчета, а не заради някакви си липсващи, „Атлантически“ позиции. Спомни си, как гласува Асенчо ококореният мошеник за изтребителите. Сигурен съм, че тези две момченца нямат никакви политически възгледи и удобно биха ги сменили ако има далавера.

    Харесвам

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s