Тези господа нямат срам

Ognyan Minchev

Можете да направите кратко изследване на поредица изказвания, направени от ключовите борци със „загнилия Запад“ през последното десетилетие, абонирани за системно манипулиране на българското обществено мнение чрез ефира на националните медии (излъчваши с парите от нашите данъци) – БНР-Хоризонт и БНТ.

След тях можем да споменем и комерсиалния национален ефир – БТВ, Нова, Дарик, които също нерядко им дават микрофона.

Ще видите историята на системните лъжи, които въпросните господа озвучават в ефира като марионетки на великодържавната хибридна война на български език в българските медии – ефирни, печатни и социални.

Примерът по-долу е типичен за стотици други подобни лъжи и публични мюзиверлъци. Човек с конвенционален морал би бил засрамен, че е използвал позицията си, академичните си титли и публичното ефирно време за озвучаване на „прогнози“ и „констатации“, които са се оказали изцяло погрешни.

Тези господа нямат срам – а и техните „анализи“ не са погрешни, те са целенасочени, дирижирани лъжи. Лъжи системни и безсрамни.

Някой би казал – „нищо, Господ глед всички ни отгоре…“

Господ дава, но в кошара не вкарва. Наше гражданско задължение е да не допускаме подобно масивно цунами от лъжи в нашата собствена публична, информационна среда.

Лъжи, които видиотяват сънародниците ни и възпитават децата ни като несвободни хора.

May be an image of 1 person and indoor
Ivo Djokov

Волгин на 29 януари 2022: „Глобални медии като CNN и BBC постоянно ни втълпяват как, ако не днес, то задължително утре Русия ще нападне Украйна. Става дума за елементарно пропагандистко клише, според което руснаците са агресивните злодеи, а на украинците е отредена /уж/ прекрасната роля на невинната жертва.

В крайна сметка, изглежда, че самите автори на този бездарен сюжет все пак са повярвали в него, защото всеки ден изглеждат все по-изненадани от факта, че руснаците не нападат Украйна.

Ако притежаваха поне капка здрав разум, авторите на тези глупотевини може би щяха да осъзнаят, че Русия няма никакво намерение да напада когото и да било. И не защото управляващите в Москва са миролюбиви ангели. Не, това са прагматично мислещи хора, които чудесно разбират, че едно евентуално нападение няма да им донесе нищо повече от това, което вече си имат.“

Пепи Волгин 29.01.2022 г.

Това ви е всичко което трябва да знаете за интелекта и паметта на клетите ватенки и четирихилядниците дето ги водят за носа.

Взето от Сергей Добрев и Christo Komarnitski

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s