Нарушаването на законите започва от депутатите в парламента

result-2Нарушаването на законите в България започва от депутатите в Народното събрание.

Както съобщава електронното издание Фактор депутатите от всички парламентарни групи масово пушат в стаите си, като нарушават забраната за тютюнев дим на обществени места.

Дори най-новите обитатели на сградата на Народното събрание вече се били ориентирали, че законите не важат за тях, защото са народни представители.

Народните представителки на ВОЛЯ бяха сред най-неориентираните новобранци в 44 Народно събрание, съобщават очевидци от Фактор, но иначе много бързо се ориентираха в нарушаването на правилата и последваха примера на останалите групи, които пушат в стаите си, въпреки забраната за цигарен дим на обществено място.

От двете стаи на ВОЛЯ се носи тютюнев дим на талази, убеждава се лично всеки, който се озове пред техните врати в десния кулоар на парламента.

Наред с това изданието съобщава за интересен инцидент, когато няколко млади депутатки от групата на Веселин Марешки се оказали почти заложници в стаята на парламентарната си група в Народното събрание.

Дамите се заключили отвътре и изпаднали в паника, понеже не успели да отключат. Това наложило сътрудници на парламентарната група да прибягнат до помощ от администрацията на Народното събрание, за да ги освободят. Спешно беше извикан майстор, който да ги отключи, съобщават свидетели.

Малко след това от стаята на парламентарната група, която е бившият кабинет на АБВ, излезе и самият лидер на ВОЛЯ и зам.-председател на парламента Веселин Марешки, очевидно отбил се да види дали изплашените му депутатки вече са добре, разказват те, след което станали още по-добре.

Вашият коментар

Попълнете полетата по-долу или кликнете върху икона, за да влезете:

WordPress.com лого

В момента коментирате, използвайки вашия профил WordPress.com. Излизане /  Промяна )

Twitter picture

В момента коментирате, използвайки вашия профил Twitter. Излизане /  Промяна )

Facebook photo

В момента коментирате, използвайки вашия профил Facebook. Излизане /  Промяна )

Connecting to %s