„Бог става безполов“ и още от алкохолното бинго с Путин

Мануела ГереноваПием шот водка за всяка подобна точка от речта му

Снимка: БГНЕС Пием шот водка за всяка подобна точка от речта му

Ако изкуственият интелект на ChatGPT беше заставен да слуша и разбира речи на президента Владимир Путин, на 30-ата минута сигурно щеше да попита „Водкa есть?“.

Речите на Кремълския господар са в стил „Тази среща можеше да е имейл“ и тази от 21 февруари само доказа това.

Бе издържана в най-добрите съветски практики, които изтъкват преизпълнени петилетки, зли врагове, които само чакат да извършат диверсия насред Червения площад и, не на последно място, широката и необятна руска душа, която никой на запад от Калининград не може да разбере.

Два часа мъчителна логорея, дотегнала дори и на хардлайнери като Лавров и Шойгу, които криеха скуката в лицата си, само за да не паднат от прозорец на висок етаж. 

В очите на присъстващите се четеше тих копнеж по това или речта да свърши час по-скоро, или поне да е придружена именно от една водчица, ако може – във водна чаша.

Защото алкохолът в такива ситуации, в които ти се налага да слушаш глупости, е не само необходим, но и задължителен като селфито по анцуг с три бели ленти за всеки руснак.

Сега, ясно е, че Лавров и Шойгу не могат да обърнат един як гълток спирт пред светлия поглед на лидера си, колкото и да им се иска.

Ние обаче можем да отворим бутилка водка и да пием по един шот всеки път, в който Путин спомене в речите си:

Биолаборатории в Украйна

Тези биолаборатории са строго секретни и за тях знаят само всички социални мрежи и целият свят, включително тëтя Оксана от Мурманск.

И не просто знаят, но и подробно могат да разкажат как там се развъждат ГМО гълъби, които умишлено се инжектират с птичи грип, коронавирус и сифилис, след което се освобождават на руска почва.

Всичко това се финансира от САЩ и ако не вярвате – питайте дресьора на отровните гълъби Виталий, който всеки ден вдига гълъбите (буквално) и някак си успява да ги насочи точно към Русия, а не, например, към Балтийските републики.

При споменаване на биолаборатории имаме първото бинго и пием на екс.

Западът не разбира нашата необятна руска душа

По думите на Путин Русия е една отворена към света страна, пълна със силни, смели и честни хора, които, незнайно защо, никой не разбира.

Руската душа се споменава за първи път, о, чудо!, в руската класическа литература и точно като нея включва всичко – от канско напиване в 7 сутринта, през това да убиеш бабата хазайка, за да не си платиш наема, до това да скочиш под влака от любов.

И ние не схващаме каква точно е тая щедра руска душа, особено след началото на войната в Украйна, и за да притъпим горчивината отбелязваме бинго и пием отново.

Запознайте се с Капитан Матрьошка, Сельодкамен и Блядман

Вселената Килиманджаро – новите супергерои на Русия

Запознайте се с Капитан Матрьошка, Сельодкамен и Блядман

Европа се кани да направи Бог безполов

Путин се кълне, че е твърд въздържател, но привиденията му за трети пол, масови еднополови сватби в Европа и, както последно заяви, безполов Бог, са забележителни.

Руският президент, разведен, с неизвестен брой деца, не пропусна да припомни няколко цитата от Библията, които да съвпадат с възгледите му за брака, Вселената и всичко останало. Пиши 42 и да си ходим!

В тази част на речта богоязливият руснак трябва да благодари на Путин, че живее в държава, която го пази от ордите зли джендъри, които обикалят из прогнилия Запад, развращават младото поколение, като ходят пред него по гащи и забити в г*за пера, и си сменят пола с едно щракване на пръсти.

Докато Коля се успокоява, че Вова го пази от тези неща с облечени в „Армани“ гърди на амбразурата, ние отново удряме бингото и пием шот водка.

Нито една от двете основни фракции не се бори за мир

Реалисти срещу Радикали: Кремъл е разцепен на две в тиха война за бъдещето на Русия

Нито една от двете основни фракции не се бори за мир

Руската икономика процъфтява

Тя по принцип си процъфтява, но сега, когато Русия трудно внася дори гайки и прави колите си с мек волан вместо с въздушни възглавници, процъфтява повече от всякога. „Москвич“ вече се прави в Китай, във „Вкусно и точка“ им свършиха картофите, а рускините предпочитат да раждат в Аржентина.

Всичко това говори за небивал възход и преизпълнена петилетка, която Москва успява да реализира само за няма и 12 месеца, в които елдата изчезва от рафтовете по-бързо и от боярищник.

Руснаците може и да не са нацелили бингото от икономическата лотария, но пък ние нацелваме последното алкохолно бинго за речта и пием още един шот.

Останалото – в шкафа. Усещаме, че на Путин ще му се налагат още доста такива речи…

Вашият коментар